Αρχική >> Νέα >> Οχτώ (8) Σχήματα υπέβαλαν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το έργο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Α.Ε. ''Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με ΣΔΙΤ''

Οχτώ (8) Σχήματα υπέβαλαν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το έργο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Α.Ε. ''Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με ΣΔΙΤ''

02.04.2008 - 16:49
 

Υποβλήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 2 Απριλίου 2008 και ώρα 11:00 π.μ., οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Α' Φάση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με Κλειστή Διαδικασία για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης που θα αναλάβει το Έργο: «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα».
Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υπέβαλαν οκτώ (8) Υποψήφιοι, και συγκεκριμένα οι παρακάτω Εταιρείες ή Ενώσεις:

1. ΑΚΡΟΠΟΛ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ Α.Ε. - ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (ΙΝΤΡΑΚΑΤ) - ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε.
2. ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
3. ELLISDON CONSTRUCTION INC. - ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε.
4. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.
5. HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GMBH - J&P ΑΒΑΞ A.E.
6. ΓΕΚ Α.Ε. ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
7. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. - ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. - ΕΚΤΕΡ Α.Ε. - ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. - ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. -  ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. - ΝΟΣΤΟΣ Α.Ε.
8. ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε.Ε. - ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. - ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε.

Το έργο αυτό, αποτελεί το τρίτο έργο ΣΔΙΤ που προκηρύσσεται βάσει του Νόμου 3389/2005 και εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης νέων εγκαταστάσεων για την Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό την ικανοποίηση των στεγαστικών της αναγκών και την αναβάθμιση των υποδομών της. Οι κτιριακές υποδομές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά έχουν συνολική επιφάνεια ανωδομής 16.700 τ.μ και υπογείων χώρων 11.000 τ.μ περίπου.

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου Α.Ε. και ο προϋπολογισμός του έχει εκτιμηθεί στα 62 εκ. Ευρώ περίπου, πλέον ΦΠΑ, πλέον 20% για τη βαριά συντήρηση και ασφάλιση των εγκαταστάσεων. Η διάρκεια της Σύμπραξης θα είναι 27 έτη.


Aθήνα, 2 Απριλίου 2008