Αρχική >> Νέα >> Επτά (7) Σχήματα υπέβαλαν Φάκελο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το έργο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ''Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή και Τεχνική Διαχείριση κτιρίων Διοίκησης και Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ''

Επτά (7) Σχήματα υπέβαλαν Φάκελο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το έργο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ''Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή και Τεχνική Διαχείριση κτιρίων Διοίκησης και Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ''

08.04.2008 - 12:47


Υποβλήθηκαν σήμερα, Τρίτη 8 Απριλίου 2008 και ώρα 12:00 π.μ., οι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Α' Φάση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με Κλειστή Διαδικασία για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης που θα αναλάβει το Έργο: «Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή και Τεχνική Διαχείριση κτιρίων Διοίκησης και Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα».

Οι επτά (7) Υποψήφιοι που υπέβαλαν Φακέλους Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι οι παρακάτω Εταιρείες ή Ενώσεις:

1. ELLISDON CONSTRUCTION INC. - ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε.
2. ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
3. HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GMBH - J&P ΑΒΑΞ A.E.
4. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. - ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. - ΕΚΤΕΡ Α.Ε. - ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. - ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. -  ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. - ΝΟΣΤΟΣ Α.Ε.
5. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.
6. ΓΕΚ Α.Ε. ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
7. ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε.Ε. - ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. - ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε.

Το έργο αυτό, αποτελεί το πέμπτο έργο ΣΔΙΤ που προκηρύσσεται βάσει του Νόμου 3389/2005 και εντάσσεται στο πλαίσιο της ικανοποίησης των στεγαστικών αναγκών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, στη Δαλαμανάρα Αργολίδας, στην Κόρινθο, στο Μυστρά Λακωνίας, και στην Καλαμάτα, συνολικής επιφάνειας περίπου 39.000 τ.μ..

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ο προϋπολογισμός του έχει ενδεικτικά εκτιμηθεί στα 88.800.000 Ευρώ, πλέον Φ.Π.Α.. Η διάρκεια της Σύμπραξης είναι 28 έτη.

Aθήνα, 8 Απριλίου 2008